Bedico
kursmodell

Vi i Bedico HMS har solid erfaring som kursholdere innen HMS og arbeidsmiljø og opplever veldig gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere.

Kontakt oss
om våre kurs

Bedriftshelsetjeneste

Systematisk HMS-arbeid

Systematisk HMS-arbeid

Systematisk helse, miljø og sikkerhetsarbeid handler om de krav som gjelder din virksomhet, opp mot myndighetskrav. Enkelt forklart handler det om arbeidsgivers og arbeidstakers rettigheter og plikter i arbeidet med å sikre forsvarlig arbeidsmiljø. Dette gjelder både fysiske og psykiske faktorer.

Et godt HMS arbeid forebygger sykdom og skader samt bedrer arbeidsmiljøet. Dette er lønnsomt fordi produktivitet og effektivitet øker i virksomheter som arbeider godt med HMS.

SYSTEMATISK HMS-ARBEID

SYSTEMATISK HMS-ARBEID

SYSTEMATISK HMS-ARBEID

SYSTEMATISK HMS-ARBEID

Vi i Bedico HMS har lang erfaring med praktisk HMS arbeid hos våre kunder, og har utviklet modeller for å gjøre HMS arbeidet levende, oversiktlig og mer overkommelig.

Vi har blant annet laget en enkel «oppskrift» med få steg som gjør at du lett kan komme i gang med HMS arbeidet. Her har vi laget ferdige maler til mange ulike bransjer og du kan få disse digitalt gjennom kontakt med oss i Bedico. Gjennom våre systemer får du god oversikt over de ulike temaene og hv disse inneholder. Vi i Bedico vil veildede deg i alle stegene for at du enkelt skal komme i gang med konkrete tiltak.