Bedico
kursmodell

Vi i Bedico HMS har solid erfaring som kursholdere innen HMS og arbeidsmiljø og opplever veldig gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere.

Kontakt oss
om våre kurs

Bedriftshelsetjeneste

AKAN

AKAN

Vi har flere fagpersoner som har lang erfaring fra rusomsorg og bistå i oppfølging av enkeltindivider (ledere og ansatte) knyttet til AKAN i samspill med vårt tverrfaglige team og våre arbeidsmedisiner. Bedriftshelsetjenesten sin hovedoppgave i forhold til AKAN arbeid ved våre kunder er å Samarbeide og planlegge med de øvrige i Akan-utvalget om informasjon, opplæring og handlingsplan. Vår bedriftslege kan henvise til eksterne behandlingsapparatet og vi har kompetanse med å bistå med råd og veiledning ved utarbeidelse av Policy for rusmiddelbruk og spill i virksomheten

Ved gjennomføring av arbeidsmiljøkartlegginger og i andre en til en samtaler er vi særlig oppmerksom på spørsmål om rusmiddelbruk og spill i hos de ansatte. Vi har ansatte med veiledningskompetanse og flere er sertifisert i Motiverende intervju som er en samtalemetode som er utviklet for motiverende samtale med mennesker med utfordringer til rusmiddelbruk.

AKAN

AKAN

AKAN

AKAN

Hva vi kan bistå med

  • Bistand med utarbeidelse av AKAN(s) policy i virksomheten
  • Individuell oppfølging
  • Opplæring i AKAN(s)
  • Utarbeide rus- og spillavhengighet policy i bedriften/virksomheten
  • Individuell oppfølging etter AKAN modell
  • Kurs og kompetanseheving i AKAN arbeid

Vi har et bevist forhold til å gi råd og veiledning til kunder omkring viktigheten av forebyggende arbeid og gode interne prosedyrer og policy.