Bedico
kursmodell

Vi i Bedico HMS har solid erfaring som kursholdere innen HMS og arbeidsmiljø og opplever veldig gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere.

Kontakt oss
om våre kurs

Kurs

Førstehjelpskurs

Når sekunder teller, kan din kunnskap og innsats redde liv.

UKE: –

DATO: på forespørsel

SPRÅK: norsk

Førstehjelpskurs

Vi tilbringer mye tid på jobb og det er sannsynlig at vi kan komme i en situasjon der vi må yte og gi førstehjelp på en kollega, kunde eller andre. Å stå i en situasjon der man må yte førstehjelp på en annen person er lettere når man har fått oppdaterte kunnskaper gjennom førstehjelpskurs.

På den måten kan man si at førstehjelpskurs er en billig investering for bedriften. I mange tilfeller har vi ikke tid til å vente på ambulansen. Det er ofte den tidlige innsatsen de første minuttene som minsker skadeomfanget eller redder liv. Våre førstehjelpskurs er praktisk rettet og det gis også opplæring i bruk av hjertestarter.

Hvilket kurs trenger du?

Ulike bedrifter har forskjellige behov. Noen jobber i barnehage, på byggeplass eller på kontor. Andre jobber innen Bygg og Anlegg eller andre bransjer hvor det er større sannsynlighet for at det kan oppstå skader som kan være smart å øve på.
Våre førstehjelpskurs skreddersys for å tilpasse behovet. Alt fra grunnleggende førstehjelpskurs til industrivernkurs.

Vi i Bedico kartlegger behovet ditt, sammen dere, for å tilby rett kurs for dere. Våre instruktører har bakgrunn fra sykehus, ambulansetjeneste, politi, sivilforsvar eller annen tilsvarende faglig bakgrunn. Instruktørene er sertifiserte instruktører og følger Norsk Resusicitasjonsråd knyttet til jevnlige oppdateringskurs som instruktør innenfor D-HLR.

Meld deg på

Førstehjelpskurs

Kurs