Bedico
kursmodell

Vi i Bedico HMS har solid erfaring som kursholdere innen HMS og arbeidsmiljø og opplever veldig gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere.

Kontakt oss
om våre kurs

Fysioterapi hos Bedico helseklinikk

Trenger du eller noen du kjenner hjelp med muskel- og skjelettplager eller opptrening etter en skade? Da kan du komme hos oss, enten du er ansatt hos en av våre bedriftskunder, eller er i familie/omgangskrets med noen av våre kunder! Våre dører er åpne for alle, kunde eller ei!

Her på Bedico HMS er vi flere fysioterapeuter som kan tilbyen individuelt tilpasset undersøkelse, behandling og oppfølgning av en rekke ulike muskel- og skjelettplager i tråd med Helsepersonelloven og Norsk Fysioterapeutforbunds retningslinjer. Vi har lang erfaring med behandling og opptrening av belastningsskader, akutte skader, samt etter ortopediske operasjoner. 

Våre fysioterapeuter benytter målrettede samtaler og grundige fysikalske undersøkelser for å skreddersy de beste tiltakene for hver enkelt. Tiltak kan bestå av øvelser enten i treningssalog/eller hjemmeøvelser for bevegelse, styrke eller balanse og koordinasjon, samt hjelp til belastningsstyring på hjemmefronten, i jobbsituasjon eller på fritiden (sport/hobby). Vi har et treningsrom hvor det er mulig å trene under veiledning av fysioterapeut eller i tilknytning til et aktivt behandlingsforløp.

Vi har ingen eller kort ventetid hos oss, og du kan bestille time via kontaktskjema på denne nettsiden. Du kan forvente å få time innen 2 virkedager. Vi er knyttet opp mot alle forsikringsselskaper om du har behandlerforsikring gjennom jobb. Noen av våre bedriftskunder har særavtaler, hvor man kan avklare behandling med sin nærmeste leder før oppstart hos en av våre fysioterapeuter. 

Typiske plager vi ser mye av hos oss er: 

– Ryggsmerter 

– Nakke og skulderplager 

– Hodepine 

– Hofte, kne og ankelplager 

– Overtråkk 

Vi etterstreber å gjøre tiltak så spesifikke mot den enkeltes utfordringer som mulig, for å oppnå de beste resultatene. Vår grundige kjennskap til den enkeltes arbeidshverdag i de respektive bedriftene gir oss et veldig godt utgangspunkt for å tilpasse behandling ut i fra yrke og arbeidsoppgaver. 

Våre fysioterapeuter kan komme ut til arbeidsplass for arbeidsplassvurderinger etter avtale med arbeidsgiver.

Vi har også skreddersydde pakker for bedrifter, satt sammen etter behov for de enkelte bransjene/yrkene. Ta kontakt med oss om du ønsker å høre mer om dette!